placeholder  Solrød Strandvej 97, 2680 Solrød Strand - Find vej

phone-call  Ring til os på 56 14 56 36

email  Send e-mail til brillegal@mail.dk

Brug for en synstest? Lad os hjælpe

Nedsat syn er én af de helt store gener for rigtig mange mennesker i hverdagen. Måske er det kommet gradvist, så du ikke engang er bevidst om, at du har nedsat syn. Måske ved du det godt, men du har bare ikke fået gjort noget ved det. Som optiker har vi allerede hjulpet mange fra både Solrød, Karslunde og Greve med en synstest, og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Synstest m ed udstyr af allerhøjeste kvalitet

I mange år har vi her hos Brillegalleriet hjulpet folk med nedsat syn til at få de rette briller eller kontaktlinser; det har vi blandt andet gjort via en synstest. Vores udstyr er af allerhøjeste kvalitet, og kvaliteten kombineret med vores erfaring gør, at du og dit syn er i helt trygge hænder. Gennem en synstest afdækker vi alle aspekter af dit syn og dine problematikker, og sikrer at dine briller får de helt rette glas, der giver dig det bedste syn.

Imødekommende og kompetente medarbejdere

Vi går glade hjem, når vores kunder har haft en god oplevelse her hos os. Det får de kun, hvis god kundeservice går hånd i hånd med produkter af høj kvalitet. Det ene kan ikke stå uden det andet. Vores medarbejdere er altid imødekommende og står altid klar til at hjælpe dig og teste dit syn. Vi lægger en stor faglig stolthed i din tilfredshed.

Book en tid til synstest i dag

Har du mistanke om, at du har nedsat syn, er der ingen grund til at spilde tiden – du kan lige så godt få dit syn testet hurtigst muligt. Du er altid velkommen til at kigge ind og høre om vi har tid til at lave en synsprøve på dig. Du er også velkommen til at kontakte os for at bestille en tid til synstest, når det passer dig.

Kontakt os på telefon 56 14 56 36 eller e-mail brillegal@mail.dk. Så finder vi en tid til din synstest, og så ser vi, hvad vi kan gøre for dig.

Har du spørgsmål vedrørende priser eller andet?

Udfyld formularen og vi vil vende hurtigst muligt tilbage. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Brillegalleriet

Solrød Strandvej 97

2680 Solrød Strand

Tlf.: 56 14 56 36

E-mail: brillegal@mail.dk

CVR: 27977790
​​

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag: 9:30 - 17:30

Lørdag - søndag: lukket